4 comments for “Hiekkataidetta

  1. Alpoaatos, Värtsiin toimittamasi kuva on kuin saarnamiehen teko. Jatkat tällä tavalla Muttosen Vilhon työtä Värtsilässä. Lämmin kiitos!!!

    Tänään kiirastorstaina on sitten oikea ehtoollistilaisuus, ei hiekan päällä, vaan Värtsilän rakkaassa kirkossa. Pyhän Kolmen Päivän juhlan ensimmäinen ”näytös”. Mukana kolme Värtsilän viimeisintä kirkkoherraa. Sattumoisin!?

    Pääsiäisenä astuu vuoroon nykyinen kirkkoherra. Sekään ei liene sattumaa! Betanian tapahtuma jatkuu Värtsilässä, ja viestiä viedään kaikkeen maailmaan.

  2. Tämä taideteos saarnaa Cran canarian eteläkärjessä omalla hiljaisella, mutta pysäyttävällä tavallaan. Joka päivä tuhannet ihmiset pysähtyvät tähän mietiskelemään.

  3. Meidän luterilaisten suomalaistenkin olisi – ortodoksien tavoin – hyvä oppia mietiskelemään kuvan edessä. Olemme liiaksi vain kuulovaltakunnassa. Tuijottaessani tuota hiekkataidetta olen kokenut tulleeni ylösrakennetuksi ilman sanoja ja saarnaa. Silmistäkin on jokin reitti mieleen ja hengelliseen kokemukseen. Kas, kun ne silmätkin ovat Luojan luomia, ja siksi hengellisiä.

  4. Hiekkataiteen ruokapöytä on melkoinen.Minkähänlainen on meidän pöytä.
    MirjaSisko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *