9-tien levennys aloitettu Kaurilassa

Kuva: karjalainen.fi

Valtatie 9 levennystyöt ovat käynnissä Kaurilan alueella yhteensä n. 11 km matkalla.

Tietä levennetään metrillä. Levennyksen jälkeen tien leveys on noin 7,5 metriä. Ajokaistojen leveydet pysyvät ennallaan.

 

Share

8 comments for “9-tien levennys aloitettu Kaurilassa

 1. Telle
  29.7.2015 at 8:35

  Hyvä tietää. Palaammekin siis Kaustan maisemiin
  Saarion kautta. Kuinka monta kuukautta työt kestävät?
  *
  Täällä Join kaupungissa on Suvantosilta edelleen hupun
  peitossa, eli suorin tie meiltä keskustaan on edelleen
  jumissa. Hyvin on pärjätty, sen minkä täällä
  on kesäaikaan oleskeltu. Luulenpa kuitenkin, että
  monet tänä kesänä järjestetyt tilaisuudet ovat aiheuttaneet
  ruuhkia, ainakin silloin jos Itäsilta ja Sirkkalansilta ovat
  olleet pystyssä vesiliikenteen takia.

 2. erkki lintunen
  29.7.2015 at 9:05

  Video paljastaa vilkasta liikennettä kuvatessaan, että tien levennys on perusteltua. Se ei kuitenkaan kerro, että tähän tarvittavia verovaroja monet halusivat etelä-karjalaiseen hankkeeseen, jota kovasti myös venäläiset omilla toimillaan ovat valmistelleet. Nurminen Ligistic voi odottaa siellä. Joensuun / Kuopion ja toisaalta Petroskoin / Sortavalan tarpeet saivat vuoron suomalaisten päättäjien tahdosta. – Nostetaan nyt hattua heille, eikä vain motkoteta. Pohjois-Karjala on kartalla.

 3. Janne Aaltonen
  29.7.2015 at 13:18

  Tämä on erittäin hyvä juttu liikenneturvallisuuden kannalta ja kuten Erkki totesi niin verorahat ovat tältä osin ihan oikeassa kohteessa. (Kaivinkoneet olivat työssään jo viime viikolla meidän kotitalon kohdalla Peijonniemessä.)

 4. erkki lintunen
  30.7.2015 at 15:32

  Istun autossa Venäjän tullissa. Venäläisiä autoja vilisee ohi omalla kaistallaan. Suomalaiset istuvat ja odottavat. Mitä merkitystä on sillä, että Suomen puolella tietä levitetään, jos rajan toisella puolella vetää vain yksi kaista valikoiden 9rekkarin mukaan? Haloo, Putin!

 5. erkki lintunen
  30.7.2015 at 19:18

  Hidasta oli paluukin. Kun ylitin rajan ja jatkoin matkaa kohti Suomen tullia, vastakkaisella ajokaistalla seisoi noin puolen kilometrin pituinen jono matkalla Venäjälle. Niin että silleen. Ajattelen, että mitä tapahtuisi, jos me suomalaiset pitäisimme yksituumaisesti esimerkiksi kuukauden paussin, ettemme menisi tankkaamaan emmekä muitakaan kauppojen ovia aukomaan. On nimittäin ilmestynyt ihan uusia kauppoja, joiden asiakkaiksi selvästi odotetaan juuri suomalaisia. Eiköhän tulliin ilmestyisi lisää työvoimaa. Ehkä muutama turha leima jätettäisiin lyömättä paperiin. Rekisterinumeron perusteella valikoiminen loppuisi. Värtsilän keskustassa ei kyseltäisi rajavyöhykelupia, niin kuin ei 1992-20014. Jne. ????

 6. Esko Tarvainen
  30.7.2015 at 20:31

  Kun oikeat koneet oikeassa paikassa ja taitavat tekijät puikoissa. Homma etenee ja tie levenee.

 7. Hämäläinen Valto
  31.7.2015 at 19:43

  Tämä on vain tekohengitystä tälle tieosuudelle. Nouseepa näin autojen vauhdit kun on aavistus leveämpi kaista. Ei kyllä paranna kävelijöitten eikä pyöräilijöitten tilaa..

 8. Eira
  31.7.2015 at 20:02

  Ajoneuvojen kaistaleveys ei suurene.

  Vain kevyenliikenteen kulkijoiden turvallisuus paranee, koska levennys kohdistuu nimen omaan kävelijöiden ja pyöräilijöiden hyväksi!

  ns. tekohengitystähän se on, mutta parempi tämäkin kuin ei mitkään toimenpiteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *