4 comments for “Kaustajärvi -kirjan tilaus

 1. 5.7.2017 at 22:58

  Tilasin Kaustajärvi kirjoja 5 kpl olen maksanut ne , toivon että ne lähetettäisiin postissa osoite Maija Liisa Kautto Horsmakuja 4bB45 01300 VANTAA . Postimaksun maksan tilauksen mukana tulevalla tili otteella.
  Kirjaa ja sen lukuhetkeä innokkaana odottaen maija-liisa kautto

 2. Katja Tikka
  6.7.2017 at 14:45

  Hei,
  Kaustajärvi-kirjoja on tilannut postitse yli 40 henkilöä. Kirjat tullaan lähettämään heti julkaisun jälkeisellä viikolla edullisinta tapaa käyttäen. Tällä hetkellä se vaikuttaisi olevan Matkahuollon palvelu, jossa vastaanottaja maksaa rahdin pakettia lunastaessa. Viiden kirjan ennakkotilaajahan saa kuudennen kirjan kaupan päälle, joten ihan pikkupakettipa ei tällöin ole kyseessä.
  Viihdyttäviä lukuhetkiä kaikille ostajille!

 3. Eero Tarvainen
  6.7.2017 at 19:22

  Haluan varmistaa, tuliko tilaukseni perille? Laitoin varmaankin vahingossa ruksin, ettei tietojani saa julkaista. Eipä ne niin salasia ole, että ruksin voi poistaa. Kiinnostaa edesmenneiden isän, setien ja tätien kotikylänhistoria.

 4. Telle
  6.7.2017 at 20:22

  Eero Tarvainen, tilauksesi on tullut perille.
  Kuten Katja mainitsee, tilaukset toimitetaan
  kirjan julkaisun jälkeen. Julkaisu tapahtuu 15.7.2017
  Siltajuhlassa Heinäjoen sillalla.

  Kirjasta otettiin ennakkotilausta suurempi painos, joten
  sitä on myynnissä myös Siltajuhlassamme kuin myös Värtsiläpäivillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *