15 comments for “Viikon puheenaiheet vko 27

  1. Viikon puheenaiheet vko 17. ollaan siis huhtikuussa. Ilmankos on ollut kylmää. Parin kuukauden päästä kait sitten ollaan juhannuksessa.

  2. Pieni runo tai tarina? Monet asiat ovat muuttuneet vuosien mukana. Mukana muutoksessa meidän täytyy olla. Omat ajatukset mukaan antaa. Tulevaisuus on meidän käsissä, jos siitä pidetään huolta. Haluaako kukaan, että tämä sininen planeetta tuhoutuu ihmisistä pienten päättäjien heille annettujen valtuutusten myötä.

  3. Miulla oli pitkään tässä Pirtajärven tiehaarassa kyltti, jossa toivoin , ettei immeiset jättäisi roskiaan tien poskeen. Kyltti teki tehtävänsä. Säiden armoilla oltuaanse menetti luettvuutensa, joten poistin sen. Monta vuotta toivetta noudatettiinkin, mutta nyt on taas alkanut roskia ilmaantua. Täytyy varmaan tehdä uusi kyltti.
    Päivänä muutamana korjasin siitä muovipussin, jossa oli kaljatölkkejä. Oli roskaaja varmaan lukenut Mika Piiroisen kirjoituksen siitä, kuinka vaarallisia tölkit ovatl lehmille. Ei varmaan tiennyt, että muovipussitkin ovat vaarallisia maailman merille. Olisimielenkiintoista kurkistaa roskaajan pään sisään. Minkälaista liikettä siellä on vai onko minkäänlaista.2

  4. Potsipäivät on juhlittu.Olisi kiva kuulla muutama sana kuinka juhlat meni.Eikös siellä valita vuoden potsikin😂

  5. Kuule Irene, siellä roskaajan päässä on muovia. Ei tarvii kurkistella, ei ainakaan taputella piätä. Syyttää vielä – aivottelutta – ”yhdenvertaisuudesta”.

  6. Hei Värtsilän immeiset! Pitäkäähän pihapiiriänne tarkalla silmällä, sain yllätyksen kun menin varastoon ruohonleikkuria ottamaan,täällä näkyy liikkuvan ns.pitkäkyntisiä vieraita jotka ei taida tietää mikä on omaa ja mikä vierasta? Olen ollut hyvin luottavainen ettei täällä tarvitse joka asiaa sitoa ketjulla tai laittaa lukkojen taakse omalla tontilla. Oisko panssari aita ja siinä paimenpoika virtalähteenä paras este luvatomille vieraille? Hyvää kesää kaikille!!!

  7. Oho! On jo luultu, ettei tarvitse kaikkea lukita! Meiltäkin vietiin uusi ruohonleikkuri, mutta siitä on jo vuosia. Nyt olemme lukinneet päältäajettavan ketjuilla.

  8. Iltalehti uutisoi tänään Värtsilän Niiralassa
    liikkuvista venäläisistä irtokoirista, joista osa
    on jo lopetettu. Asiasta voi lukea tarkemmin
    netistä.

  9. Tänään Eino Leinon päivänä lasten lapsien kanssa istuin Runebergin patsaan juurella. Tuli mieleeni Eino Leinon huippu sanoitus Nocturne ja Vesa-Matti Loirin tulkinta.

  10. Mihin ovat kadonneet Pappilanpellon siili, tai koko siilipopulaatio.
    Talven jälkeen vasta juhannuksen jälkeen näyttäytyi yksi laiha siili.
    Yksi varma epäilys voisi olla, että onko joku ruokkinut tieten tai taiten viime syksynä maidolla tai maitovalmisteilla siilejä. se oli tieteellisesti yksi syy.
    Maidosta siilit saavat sellaisen ripulitaudin, että eivät saa talven horrokseen varastoravintoa ja loppuhan siitä koittaa.

  11. Kiva oli lapsen lapsien kanssa käydä Isosaaressa merikelpoisella lautalla. Monet asiat oli unohtuneet ja muisteltiin, että omat lapset olivat helpompia hoidettavia. Aika kultaa muistot!

  12. Panee miettimään! Kattoremontti kestää 2-kolme päivää ja hinta 22000- 28000€ . Panee miettimään mikä on hinta on järkevissä rajoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *