3 comments for “Värtsilän kylätalon aukioloaika muuttuu 1.8.2018 alkaen

 1. lintunen
  31.7.2018 at 17:39

  Kiitos, että jaksatte pitää kylätaloa auki! Ja valotkin siellä palavat!!!

 2. Poikamies kolmannessa polvessa
  1.8.2018 at 8:13

  Nyt jos on joku tottunut käymään kylätalolla aamukahvilla, niin Niksi-Pirkan tavoin on kätevä ja kivuton vaihtoehto muuttaa rituaali iltapäiväkahvittelluksi. Kynnys on hyvin matala, ellei jopa olematon:-)

 3. Alpoaatos
  1.8.2018 at 15:17

  Nii just.. muutaman kerran olen siellä aamukahvilla käynyt ja silloinkin herääminen on vienyt niin paljon aikaa että on ollut jo iltapäivä. Kotona en syö kahvileipää mutta kylätalon kahveilla melkein aina. On se niin mukava nauttia ip-kahvit lämpimän pullan kera.

  Tsemppiä vain kylätalolle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *