21 comments for “Viikon puheenaiheet vko 50

  1. Tohmajärven seurakunnan sivulla kauneimmat joululaulut on merkattu värtsilän kirkossa laulettavan ke klo 19 , ja värtsin kalenterissa on sama tilaisuus tiistaina klo 19. Kumpi lienee oikein ?

  2. Alla kopio Tohmajärven seurakunnan sivuilta. Otappa siitä selvää, onko molemmissa samana päivänä ja Tohmajärvellä vielä 16.12. klo 19.00?

    Kauneimmat joululaulut

    ke 12.12. kello 19.00
    Kauneimmat joululaulut Tohmajärven kirkko, Värtsilän kirkko

    Yhteislaulutilaisuus

    Tule mukaan laulamaan kauneimpia joululauluja!

    Värtsilän kirkossa ke 12.12. klo 19.00.
    Mukana: Mikko Lappalainen ja Merja-Riitta Pirkkalainen

    Tohmajärven kirkossa su 16.12. klo 19.00
    Mukana: Antti Happonen, Merja-Riitta Pirkkalainen ja Roosat, johtajanaan Esko Kauppinen

  3. Keskiviikko 12.12 on oikein; kirkko lämmitetään energian säästämiseksi näin ollen tällä kertaa vain kahtena perättäisenä päivänä, koska torstaina on Värtsilän koulun Joulujuhla.

  4. Keskiviikkona, 12.12. Klo 18.00 on meillä myyjäiset Värtsilän kirkon srk kodissa. Tulkaa ostamaan joulupiirakat ja kakut yms maukkaita leivonnaisia!
    Runsas arpajaispöytä. Pikavoitot.
    Kahvitarjoilu.

    Sitten siirrymme kirkon puolella laulamaan kauneimpia joululauluja.

    Idean isä, Martti Heroja on nyt jo siirtynyt tuonilmaisiin.

  5. Korjaan edellistä kommenttia. Hän oli MATTI Heroja.

  6. Tästä Mirjan sanomana hieroja tuli minulle tarinoita mieleeni. Äitinini kävi postiautolla kulkien Savikon mummon luona hierottamassa ja minä olin Pekka veljeni kanssa mukana, kun ukot ja vanhemmat veljet olivat savotoilla. Kaustassa kävi myös kaksi postiauton tuomaa hierojaa. Molempien tarina on yksilön selviytymis tarina, joka on melkein kirjan tekstin kokoinen.

  7. Olin joskus 50 luvulla tuuraamassa Kaustajärven myymälässä,ja Pullo petteri tuli mummoja hieromaan.Äiti oli petterin hieronut aikoinaan ,ja nyt hän pystyi toisia auttamaan.

  8. Lujatalon mainoksessa näkyi tuttuja.
    Onnea vaan uusille asuinsijoille!

  9. Tänään lähti joulukortit postiin joulu postimerkit oikea yläkulmaa koristaen. Näin joulun alla haluaa ja muistaa läheisiä. Johonkin on pantava raja. Ei kaikille ystäville kerkee korttia lähettää. Saavuttakoon heidät sosiaalinen media usealle yhtäaikaa. Paljon on jokaisella ystäviä nuoruudesta, joita vuosien jälkeen voi kohdata vain muistoissa.

  10. Ovikoriste havuranssi on kaunis kodin ulko-ovessa, ja ne nauhat ja höylälauta keskellä tekstaten toivottaa joulua. Havuranssin teko tarvitsee pitkäjännitteisyyttä ja käden taitoa. Kuusenoksien latvat ranssissa ovat uskomattoman komeat joulun tuojat.

  11. Jouluradio ei kuulu minulla kotona muutoin kuin netin kautta. Ihania erilaisia versioita perinteisistä joululauluista tuutin täydeltä! Vielä jaksaa kuunnella niitä hyvin ja virittäytyä tunnelmaan! alussa vasta joulu… Jossain vaiheessa tulee sekin ähky… 🙂
    https://www.jouluradio.fi

    Suosittelen!

  12. Isojen asioiden edessä on tämä pieni pallo, jonka päällä me taaperretaan. Jos ostaa maapallo kartan omalle pöydälle ja hehkutetusta rautalangasta voi tehdä ympyrän ilmakehän ulkorajasta. Suhteet maa ja ilmakehä sen ymprillä panee ajattelemaan.

  13. Vain yhden oikean joululaulun olen kuullt ykköseltä. Olisi todella mkava, jos jouluradio kuluisi äälläkin, kun mummoilla ei ole nettiä.

  14. käymme joulun vietto…netissä:stefantallquist.puheenvuoro.uusisuomi.fi-joosefin -ja- marian perheen lapset……jeesus esikoisen syntymäaika 21.elokuuta vuonna 7 ennen ajanlaskumme alkua….jotta kuis männään

  15. Hankala tilanne, jos joku syntyy 7 vuotta ennen laskettuu aikoo, miten se on mahollista, ei ainakkaan Suomessa, vuan ulukomailla kaikki näyttää näköjään onnistuvan. Vuosrenkaistahi on näin jäläkikätteen hankala suaha selevee. No ol miten ol, mutta näillä mennään:-)

  16. Ulkomailla onnistuu kun turvapaikka turisteina tulee hampaattomia ukkoja joilla tukkaraja takana niin kas kummaa alaikäsiä ovat Suomeen tullessaan

  17. Just niin, hymmyillään vienosti ja kainosti. Kun kysästään ikäpuolta, niin kulumiin alta vilikastaan ja sanottaan. Just täytin 17, pitäs suaha pöperöö pöytään ja katto piän piälle ja joku tonni viikkorahhoo:-)

  18. Asylym ja simbsalabim ja niin nuortuu 20v että heilahti

  19. Se on vähän sama juttu kuin, että mitä yhteistä on Vesivehmaan jenkalla ja atomipommilla? No, Siinä meni nuoret sekä vanhat samallailla:-)

  20. vuan kulukeehan jotkut eellä aikaas ….kello perslakkaris

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *