Pohjois-Karjalan rajavartiosto tiedottaa

Niiralan rajatarkastusaseman päärakennuksessa suoritetaan rajatarkastuspisteiden kunnostustöitä 11.–14.11.2019 välisenä aikana

Niiralan rajatarkastusaseman päärakennuksessa suoritetaan rajatarkastuspisteiden kunnostustöitä 11.–14.11.2019 välisenä aikana, jonka vuoksi osa rajatarkastusaseman päärakennuksen sisätilojen rajatarkastuspisteistä on poissa käytöstä. 

Kunnostustöillä on mainittuna ajankohtana vaikutuksia rajanylitysliikenteen opastus- ja ohjausjärjestelyihin.  Muutokset vaikuttavat maahan saapuvaan liikenteeseen arvioilta 11.–12.11.2019 välisenä aikana sekä maasta lähtevään liikenteeseen 13.–14.11.2019 välisenä aikana.

Maahan saapuvan ja maasta lähtevän henkilöliikenteen rajatarkastukset suoritetaan kunnostustöiden aikana kaistatarkastusrakennuksissa ja kaistatarkastuspisteissä. Raskaanliikenteen kuljettajien rajatarkastukset suoritetaan kunnostustöiden ajan entiseen tapaan päärakennuksen sisätiloissa.

Matkustajia pyydetään huomioimaan rajanylityspaikalle saapuessa muuttuneet tilapäiset opastusjärjestelyt.

Kunnostustöiden ollessa käynnissä, vallitsevasta tilanteesta lisätietoja antaa Niiralan rajatarkastusaseman vuoropäällikkö, puh 0295 412 370.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *